top of page
Søg

Acne og uren hud

Opdateret: 28. feb. 2023


Uren hud og akne kan have en stor indvirkning på ens selvtillid og livskvalitet. Der er mange faktorer, der kan føre til acne, herunder hormonelle ubalancer, genetik, kost og livsstil. Men stress kan også spille en stor rolle i forværring af denne tilstand.


Når man er under stress, frigiver kroppen hormonet kortisol, som kan forårsage en række ændringer i kroppen, herunder en stigning i talgproduktionen i huden. Talg er en naturlig olie, der produceres af talgkirtlerne i huden, men når der er for meget talg, kan det tilstoppe porerne og forårsage akne.


Stress kan også føre til betændelse i kroppen, hvilket kan forværre akne. Betændelse kan føre til rødme, hævelse og ømhed omkring akne-områderne og forværre selve acne-udbruddene.


Kropsterapi kan være en effektiv måde at reducere stress og forbedre hudens tilstand. Kropsterapi involverer en række teknikker, der hjælper med at reducere spændinger i kroppen og mindske stressniveauerne. Kropsterapi arbejder også med hormonsystemet og hjælper med at bringe kroppen i balance. Hormonelle ubalancer kan være en stor faktor i udviklingen af acne, og kropsterapi kan hjælpe med at genoprette denne balance og forbedre hudens tilstand.Har du lyst til at prøve kropsterapi og se om det kan hjælpe dig?Comentários


bottom of page