top of page

Ofte stillede spørgsmål om kropsterapi

kropsterapi nørrebro københavn

Hvad er forskellen på Body SDS, Manuvision og Totum kropsterapi?

De tre kropsterapeutiske behandlinger minder meget om hinanden, da de bygger på de samme teknikker og principper. Totum-uddannelsen blev startet af en body sds-terapeut og en manuvision-terapeut, men hvor body sds-uddannelsen også handler om træning og kost, så er totum-uddannelsen mere fokuseret på terapi- og massagedelen. Nogle mener, at totum-metoden er mere blid, indfølende og tager mere hensyn til klientens grænser

Hvad koster kropsterapi?

Uddannede kropsterapeuter tager normalt mellem 500-1200 kr pr. behandling. En almindelig behandling hos Kura Kropsterapi koster mellem 575 og 975 kr. afhængigt af længde på behandling og om du er studerende eller lignede.  

 

Kan man modtage kropsterapi som gravid? 

Ja, du kan roligt modtage kropsterapi, mens du er gravid. Faktisk er det en rigtig god ting for både dig og det nye liv i din mave. Kropsterapien forløser spændinger og giver dig og din krop mere energi og overskud til at gro en baby. Kropsterapi til gravide tager udgangspunkt i dig og dit behov, og er en blid afslappende behandling, som er med til at regulere nervesystemet.  

 

Er det en dårlig idé at gå til psykolog og kropsterapi samtidigt?

Nej, det giver faktisk rigtig god mening at kombinere de to terapiformer. En psykolog har en lang uddannelse og er god til at arbejde med dine tanker og følelser. Men selvom vi kognitivt er blevet bevidste om vores adfærdsmønstre, så kan følelserne stadig sidde uforløst i kroppen. Derfor er det en rigtig god idé at få behandling hos en kropsterapeut samtidigt, da det får din krop med i processen, og derved har større chance for at skabe vedvarende forandringer i dit liv. 

Gør kropsterapi ondt?

Kropsterapi kan godt være konfronterende og gå i dybden, men jeg vil altid tage hensyn til dine behov og grænser. Jeg søger ikke smerte for smertens skyld, men det kan være meget effektivt at bearbejde de steder på kroppen, der forbindes med smerte. Når jeg arbejder med det givne område, vil jeg guide din vejrtrækning og hjælpe dig med at skabe bevidsthed til denne kropszone og derved prøve at forløse spændingen, så der skabes mere bevægelse og frihed i kroppen. 

Er der bivirkninger ved kropsterapi?

Man kan under og efter behandlingen få forskellige psykiske og kropslige reaktioner som svimmelhed, kvalme, kulderystelser og hovedpine. Det er helt normalt og blot et tegn på at kroppen arbejder på at give slip på gamle spændinger og affaldsstoffer.

Hvis du oplever symptomer, som du ikke føler dig tryg ved, kan du altid tage kontakt via min mail kurakropsterapi@gmail.com eller på telefon 61272174. 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om kropsterapi kan hjælpe dig eller har du spørgsmål til behandlingen, er du altid velkommen til at tage kontakt for en uforpligtende samtale.

Send en sms til +45 61272174, så ringer jeg dig op eller send en mail til kurakropsterapi@gmail.com

bottom of page