top of page
Japansk Lifting

Japansk Lifting er det naturlige ansigtsløft helt uden botox eller filler. Med massageteknikker, akupressur, lymfedrænage og naturlige plejeprodukter opstrammes ansigtet, så der kommer færre rynker, mindre hævelser og mere glød. 

Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men japansk lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Derfor kan behandlingen både bruges kosmetisk, men også som en afstressende wellness-behandling for krop og sind.

Japansk lifting Amager / København

Japansk Lifting er godt for 

Reducering af rynker i ansigtet

Reducering af poser under og over øjnene

Mere blød, smidig og opstrammet hud

Reducering af misfarvninger under øjnene

Generel afbalancering af hele kroppen

Stress og indre uro

En Japansk Lifting hos Kura Kropsterapi inkluderer:

 • Spirulina(alge)-maske, som har et højt indhold​​ A-,B12- og E-vitamin, calcium, jern og fosfor, som alle er afgørende for en sund hud. Spirulina er effektiv i behandlingen af mørke rander og symptomer på tørre øjne, da dens afgiftende virkninger giver øjnene ny energi, fjerner de mørke skygger og tørhed. Spirulina indeholder også tyrosin, selen og tocopherol, som alle er kendt for deres anti-age virkninger. Spirulina fremmer hurtigere celleomsætning, afværger frie radikaler og fjerner giftstoffer fra huden. 

 • Kort hovedbunds- og nakkemassage, mens spirulinamasken virker.

 • Hypenkerne-olie, som har en række vigtige dermatologiske egenskaber, hvilket skyldes oliens indhold af vitamin A retinol, C-vitamin, karoten og vigtige mættede og umættede fedtsyrer. Hypenkerne-olie kan reducere ar, brune pletter og overfladerynker i huden.

 • Stimulering af ansigtets akupunkturpunkter, som har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet og som virker udrensende for kroppens indre organer samt lymfesystemet. 

 • Massage af ansigtets organzoner, som stammer fra det indianske zoneskema og som virker afslappende og afspænder ansigtets muskler og væv.

 • Massage/udglatning af forskellige rynkepunkter, som både forebygger og udglatter ansigtets rynker, samt virker utroligt beroligende og afstressende, samt afspænder muskler og væv. 

 • Lymfedrænage, som sikrer at de affaldsstoffer, som frigives under massagen, transporteres videre ud i kroppen, hvor de kan udskilles. 

 • Massage med Himalaya-saltsten, som indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Når stenene kommer i kontakt med huden, så afgives de mineraler, vi har brug for her og nu. Stenene virker kølende og beroligende og sammen med massagen, fjerner de blidt ophobning af stress, spændinger og forurenede stoffer. Stenene siges også at have en healende effekt og er med til at skabe balance i kroppens energifelt, centralnervesystemet samt meridianerne. 

 • Melissa fugtmaske,  som er lavet af naturlige økologiske ingredienser. Fugtmasken indeholder det revolutionerende aktiv Tens-up (sammensætning af Cikorie og Tara), der har en veldokumenteret evne til at fremme dannelsen af kollagen, samt at forbedre hudens elasticitet og fasthed. 

 • Kort fodmassage og lymfedrænage på benene, mens fugtmasken virker. 

 • Afrensning med Melissa skintonic, som balancerer hudens pH-værdi, samt virker opstrømmende, fugtgivende og beroligende. 

 • Stimulering af øjenområde med rosenpind, som tilføjer energi og vitalitet.  

Behandlingen foregår fuld påklædt, liggende på en briks og uden make-up på huden. Jeg opfordrer dig til at fjerne eventuel make-up inden behandlingen. 

Japansk Lifting kan benyttes af alle køn, unge så vel som ældre. Behandlingen tilbydes dog ikke til gravide indtil 12. uge, personer med feber eller åbne sår i ansigtet. 

For tydelige kosmetiske resultater kræves mindst fem behandlinger med ca. en uges mellemrum.

Jeg tilbyder klippekort med 5 behandlinger for 2350 kr. 

bottom of page